Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر،حجت الاسلام علی انصاری درپنجمین جلسه شورای آموزش و پرورش که روز شنبه دراستانداری برگزارشد اظهار داشت: امسال با مشارکت حداکثری دانش آموزان در صددیم جشنهای انقلاب باشکوهتر برگزار شود.

وی افزود:تاکید بر مدرسه محوری، اجرای سرود و تئاتر و بازخوانی سرودهای انقلابی در مدارس، اجرای سرود توسط ۱۳۵۷ نفر از دانش آموزان، معرفی امام در جشنواره روح الله و بیان زندگی بنیانگذار جمهوری اسلامی، در قالب داستان، شعر، مقاله، نامه، دست نوشته، اجرای گلبانگ انقلاب با حضور  ۲ هزار دانش آموز، افتتاح چند پروژه آموزشی و نمایشگاه دستاوردهای ۴۰ ساله انقلاب از برنامه های پیش بینی شده در چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انصاری تصریح کرد: برگزاری مسابقات قرآنی، ورزشی، فرهنگی و هنری در مدارس، بازگویی ۴۰ حادثه مهم انقلاب و تدوین دستاوردهای انقلاب در حوزه عمرانی، تربیتی و فرهنگی از دیگر برنامه های ویژه چهل سالگی انقلاب در آموزش و پرورش استان قزوین است.

معاون پرورشی آمورش و پرورش استان قزوین تصریح کرد: در فضاسازی و تبلیغ انقلاب به ملزوماتی نیاز داریم که باکمک شهرداری و دستگاه های اجرایی دیگر می توانیم این فضا را تامین کنیم.

وی بیان کرد: بعد از انقلاب اسلامی بیش از ۶۸۰۰ کلاس درس با ۹۵۰ هزار مترمربع در استان ساخته شده که ۵۰ درصد آن با مشارکت خیرین بوده است.

انصاری یادآورشد: ۱۵ هزار مترمربع از فضاهای ایجاد شده در استان قزوین در مناطق محروم بوده که خیرین در ساخت ۵۰۰ مدرسه مشارکت داشته اند.

وی افزود: با اجرای طرح خیرین تعداد ۶ هزار فرهنگی استان هر ماه از بخشی از حقوقشان را در اجرای طرح های خیرخواهانه هزینه می کنند.

انصاری بیان کرد: همچنین تاکنون بیش از ۴ هزار کلاس درس در استان هوشمند سازی شده و مجموعا ۱۷۰۴ مدرسه ساخته شده که ۱۱۱۷ واحد آن قبل از انقلاب بوده است.

وی همچنین گفت: سرانه فضای ورزشی در استان از شش سانتیمتر در قبل از انقلاب به ۴۶ سانتیمتر در حال حاضر رسیده است.

کد خبر 4517127

منبع: مهر

کلیدواژه: اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین شورای آموزش و پرورش علی انصاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۲۹۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود

ایسنا/قزوین استاندار قزوین گفت: طرح نماد جزو طرح های خوب در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی است و باید برای اجرای هرچه بهتر آن از ظرفیت های مردمی بیشتر استفاده شود

محمدمهدی اعلایی شنبه هشتم اردیبهشت در جلسه شورای آموزش و پرورش استان قزوین اظهار کرد: همه مدیران استان باید در ایام هفته معلم برای قدردانی از زحمات این قشر زحمتکش در مدارس و جمع معلمان حضور پیدا کنند و تقسیم‌بندی لازم در این زمینه هرچه سریعتر صورت گیرد، معاونین استاندار به همراه رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان هم در روز معلم در یکی از شهرستان‌ها حضور پیدا کرده و از خدمات معلمان سراسر استان تجلیل کنند.

وی بیان کرد: زحمات و خدمات جامعه تعلیم و تربیت استان قزوین بسیار مطلوب ارزیابی می‌شود و اقدامات خوب مدیران و دست اندکاران این حوزه مورد تأیید دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی هم قرار گرفت و دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی این حجم از همدلی و همگرایی در حوزه موضوعات فرهنگی را قابل تقدیر بیان کرد.

استاندار قزوین خاطرنشان کرد: «طرح نماد» جزو طرح‌های خوب در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی است و باید برای اجرای هرچه بهتر آن از ظرفیت‌های مردمی بیشتر استفاده شود و در این مسیر حتی می‌توان از ظرفیت دانشجویانی که علاقه‌مندی و توانایی لازم را دارند هم استفاده کرد.

نماینده عالی دولت در استان اظهار کرد: جریان‌های مردمی باید در حوزه صیانت از دانش‌آموزان به‌کارگیری شود و آموزش و پرورش باید با نگاهی باز از ظرفیت مساجد و مجموعه‌های فرهنگی استفاده کند تا بدین وسیله شاهد کاهش آسیب‌های اجتماعی در بین دانش‌آموزان باشیم.

وی با بیان اینکه باید با همگرایی و هم افزایی مشکلات را کاهش داد، تصریح کرد: انجمن اولیا و مربیان می تواند با شکل جدیدی فعالیت کند و علاوه بر حوزه‌های ماموریتی خود در حوزه‌های تربیتی هم خدمت‌رسانی کند و لازم است در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی در بین دانش‌آموزان انجمن‌های مختلفی تأسیس شود تا با حمایت دولت و با دلسوزی بیشتر برخی از مشکلات را کاهش دهند.

اعلایی در پایان گفت: برگزاری اردو در افزایش روحیه و نشاط دانش آموزان بسیار مؤثر است و باید در این زمینه یک کار ویژه در استان صورت گیرد، البته استان همچنان منتظر نگاه مثبت وزارت آموزش و پرورش در موضوع اردوگاه «یانس‌آباد» است که امیدواریم هرچه سریعتر محقق شود و بتوانیم این مجموعه را به یک مجموعه اردویی فاخر در سطح کشور تبدیل کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • گرگان ۹۰ هزار دانش آموز دارد /هزینه پروانه ساخت و ساز مانع مولدسازی
  • فیلم؛ بازی دانش آموزان با مرگ برای رسیدن به مدرسه
  • رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه
  • مشارکت بیش از ۲۰۰ دانش‌آموز یزدی در طرح «نوآوین»
  • افزایش آسیب‌های اجتماعی در دانش‌آموزان / چرا طرح نماد ناقص اجرا شد؟
  • برگزاری مسابقات ورزشی مدارس سمپاد همدان با حضور ۱۵۰ دانش آموز
  • اجرا آموزش فرهنگ ترافیک در ۱۰ مدرسه همدان 
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند